Anselm Grun ontmoet!

Een gouden moment; tijdens de pauze van zijn lezing in de Walburgiskerk in Arnhem op 13 mei bied ik de door mij zeer gewaardeerde schrijver en Benedictijner monnik Anselm Grun mijn visitekaartje aan. In het kort vertel ik in mijn steenkoolduits over het Benedictijns Spel waarvoor zijn boeken een grote inspiratiebron waren. Hij reageert met interesse en zoals je op de foto ziet met zijn vriendelijke geamuseerde lach. Daarna stopt hij mijn visitekaartje resoluut in de mouw van zijn pij. Bij het afscheid begroet hij me nogmaals. Ik kijk uit naar een volgende ontmoeting, wie weet.. Kan ik ondertussen even mijn Duits oefenen!

Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

 

 

Tafel van Benedictus 2020 | Kristine Ram| Arnhem Gelderland Nederland I E-mail: kristineram@hotmail.com  K.K. 61468495

Je ontvangt mijn artikelen met tips en aanbiedingen als je je aanmeldt voor mijn nieuwsbrief.

Tafel van Benedictus en Benedictijns Spel zijn auteursrechtelijk beschermd. Niets uit deze weergave mag worden gekopieerd

of gedeeld zonder uitdrukkelijke toestemming van de eigenaar. Images not to be reproduced without permission; copyright Tafel van Benedictus

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now