top of page

Anselm Grun ontmoet!

Een gouden moment; tijdens de pauze van zijn lezing in de Walburgiskerk in Arnhem op 13 mei bied ik de door mij zeer gewaardeerde schrijver en Benedictijner monnik Anselm Grun mijn visitekaartje aan. In het kort vertel ik in mijn steenkoolduits over het Benedictijns Spel waarvoor zijn boeken een grote inspiratiebron waren. Hij reageert met interesse en zoals je op de foto ziet met zijn vriendelijke geamuseerde lach. Daarna stopt hij mijn visitekaartje resoluut in de mouw van zijn pij. Bij het afscheid begroet hij me nogmaals. Ik kijk uit naar een volgende ontmoeting, wie weet.. Kan ik ondertussen even mijn Duits oefenen!

Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

Kristine Ram

is coach

en de maker van het 

Benedictijns Spel.

Welkom op de website
van
Kristine Ram! 

 

bottom of page