top of page

Kerkgangers leven langer


Samen met mensen van de Oud Katholieke kerk in Arnhem heb ik een paar bijeenkomsten met het Benedictijns Spel gedaan. Dat was erg fijn om te doen. Graag deel ik een reactie van één van de deelneemsters; "In Trouw las ik dat Harvard heeft aangetoond dat regelmatige kerkgangers langer, maar, en dat vind ik het belangrijkste, ook gelukkiger leven. Dat zou komen omdat ze in Eucharistie en overdenkingen en zingen met hun gemeenschap zingeving aangereikt krijgen, dat maakt optimistischer en zo zal het ook zijn met gesprekken met mensen uit die gemeenschappen. Het geeft inzicht, dat ervaar ik ook in de kaartochtenden, je denkt meer over dingen na in gesprekken die je anders niet zo snel met anderen zomaar zult hebben en dat geeft zin en is positief en geeft een voldaan gevoel, even los van deze hectische wereld. Zo werkt het bij mij en daarom ben ik heel blij met deze ochtenden. Ik ben jou heel dankbaar voor je inzet om het zo gedegen voor te bereiden en ons te helpen de zaken op een rijtje te zetten.''

Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

Kristine Ram

is coach

en de maker van het 

Benedictijns Spel.

Welkom op de website
van
Kristine Ram! 

 

bottom of page