Stadsklooster Den Haag


Tja, wat zit er in dat pakketje en aan wie is het geadresseerd? Op een bijzondere plek, namelijk het Stadsklooster Westeinde in Den Haag, was ik op 4 februari 2017 te gast om voor een groep dames een creatieve inspiratiedag te verzorgen. Ik werd hartelijk ontvangen in de gezellige ruimte van het Stadsklooster. Nadat de dames terugkwamen van hun meditatie in de kapel en we genoten van een gemeenschappelijke lunch, zijn we meteen van start gegaan met het Benedictijns Spel. Na een paar boeiende spelrondes hebben we een "Geheugensteentje' gemaakt, dat is een kleitablet waarin je een belangrijk inzicht, opgedaan tijdens het spelen van het spel, verwerkt. Hoewel ik normaal gesproken voor een evaluatie terugkom heb ik deze keer met hen afgesproken om de gebakken Geheugensteentjes op te sturen. Ze zijn op 21 februari in dit pakket verzonden en de volgende dag netjes bezorgd!

Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

 

 

Tafel van Benedictus 2020 | Kristine Ram| Arnhem Gelderland Nederland I E-mail: kristineram@hotmail.com  K.K. 61468495

Je ontvangt mijn artikelen met tips en aanbiedingen als je je aanmeldt voor mijn nieuwsbrief.

Tafel van Benedictus en Benedictijns Spel zijn auteursrechtelijk beschermd. Niets uit deze weergave mag worden gekopieerd

of gedeeld zonder uitdrukkelijke toestemming van de eigenaar. Images not to be reproduced without permission; copyright Tafel van Benedictus

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now