top of page

Stadsklooster Den Haag


Postpakket met Geheugensteentjes.

Tja, wat zit er in dat pakketje en aan wie is het geadresseerd? Op een bijzondere plek, namelijk het Stadsklooster Westeinde in Den Haag, was ik op 4 februari 2017 te gast om voor een groep dames een creatieve inspiratiedag te verzorgen. Ik werd hartelijk ontvangen in de gezellige ruimte van het Stadsklooster. Nadat de dames terugkwamen van hun meditatie in de kapel en we genoten van een gemeenschappelijke lunch, zijn we meteen van start gegaan met het Benedictijns Spel. Na een paar boeiende spelrondes hebben we een "Geheugensteentje' gemaakt, dat is een kleitablet waarin je een belangrijk inzicht, opgedaan tijdens het spelen van het spel, verwerkt. Hoewel ik normaal gesproken voor een evaluatie terugkom heb ik deze keer met hen afgesproken om de gebakken Geheugensteentjes op te sturen. Ze zijn op 21 februari in dit pakket verzonden en de volgende dag netjes bezorgd!

Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

Kristine Ram

is coach

en de maker van het 

Benedictijns Spel.

Welkom op de website
van
Kristine Ram! 

 

bottom of page