Tafel van Benedictus; nieuwe naam


Het was een grote omslag en nog niet alle draadjes lopen zoals ze moeten, maar de stap is gezet; Benedictijns Spel gaat voortaan verder als Tafel van Benedictus! Het Benedictijns Spel is daar nu een onderdeel van, namelijk de methode waarmee ik werk. Leuk als je een kijkje neemt op mijn vernieuwde website. De laatste paar jaar heb ik als Tafel van Benedictus maandelijkse bijeenkomsten gehouden op de D3rde Verdieping in het Rozet In Arnhem. Beginnend met een moment van stilte, soms met een inspiratieronde en vaak eindigend met een opdracht voor de rest van de maand. Daarbinnen hebben we tal van spelvormen gedaan. Af en toe een lekker drankje en wat nootjes of koek en liters thee mogen niet ontbreken aan de Tafel van Benedictus! Het laatste jaar hebben we besteed aan Benedictijns Leiderschap. De nieuwe kaarten over leiderschap waren daarin de leidraad. Het was spannend en ik heb daarbij zelf ook veel geleerd, zoals minder informatie geven maar juist meer spelen en ervaren. Laat ik dat laatste zelf nou ook veel prettiger vinden! Na al deze spelrondes, de gesprekken en de vele indrukken die ik heb opgedaan wil ik me toeleggen op het schrijven van een handleiding bij het Benedictijns Spel. Zodat dit spel door mij nog beter ingezet kan worden en later eventueel ook door anderen. Wil jij ook een keer deelnemen aan een Tafel van Benedictus? Of denk je dat de Tafel van Benedictus iets is voor jouw team, kerk, vriendenkring? Laat dan een berichtje achter. Als er genoeg aanmeldingen zijn stel ik een groep samen of ik kom naar je toe. Graag tot ziens!

Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square