top of page
10418258_594141094044826_196349011136893

Benedictijns Spel consult

Wil je graag  aandacht voor jouw persoonlijke vragen rond bijvoorbeeld je werk, relaties en je eigen levensmissie? Neem dan contact op. Telefonisch consult of  ZOOM contact is ook mogelijk.

IMG_3520_edited.jpg

Een dag Benedictus

Programma voor groepen: met behulp van het Benedictijns Spel worden belangrijke kwesties besproken.​ Het Benedictijns Spel geeft daarnaast inzicht in ieders kwaliteiten. Dit verbetert de samenwerking en de teamgeest.

Benedictus gespiegeld_edited.jpg

Benedictijns leiderschap 

Wat heb jij nodig om goed en geïnspireerd aan anderen leiding te geven? Het benedictijns Spel biedt aparte sessies aan over Benedictijns Leiderschap.

Copyright Tafel van Benedictus.

Benedictijns leiderschap

Het Benedictijns leiderschap kenmerkt zich door oog te hebben voor de kwaliteiten van jezelf en de ander, eerder dienend dan heersend te zijn, eerder luisterend dan bepalend. Leidinggeven is een verantwoordelijkheid waarbij zelfkennis noodzakelijk is. Je bent een voorbeeld en inspiratiebron voor anderen. 

 

Een benedictijnse abt zei ooit: "Wie tot deze zware taak is geroepen is dient als eerste zijn meditatietijd te verdubbelen." Het ontwikkelen van je deugden een voorwaarde is voor goed leiderschap.

'Geheugensteentje'

De deelnemer wordt uitgenodigd om een persoonlijk inzicht, opgedaan tijdens de spelsessie uit te drukken in een kleitablet.  

De gebakken geglazuurde kleitabletten worden in een vervolgbijeenkomst (één dagdeel) nabesproken. Dit is mogelijk bij een dagbijeenkomst, workshop of meerdaagse retraite.

Andere verwerkingsopdrachten zijn ook mogelijk.

Copyright Tafel van Benedictus.
  • Facebook Social Icon
  • LinkedIn Social Icon
  • Twitter Social Icon

 

BenedictijnsSpel Coaching  2024 | Kristine Ram| Arnhem Gelderland Nederland I 

Je ontvangt mijn artikelen met tips en aanbiedingen als je je aanmeldt voor mijn nieuwsbrief.

Het Benedictijns Spel is auteursrechtelijk beschermd. Niets uit deze weergave mag worden gekopieerd

of gedeeld zonder uitdrukkelijke toestemming van de eigenaar. Images not to be reproduced without permission; copyright Benedictijns Spel Coaching.

Kristine Ram

is coach

en de maker van het 

Benedictijns Spel.

Welkom op de website
van
Kristine Ram! 

 

bottom of page