Benedictijns Spel

voor jou

Copyright Tafel van Benedictus.
Heb je behoefte aan een vertrouwelijk gesprek en wil je graag onverdeelde aandacht voor jouw persoonlijke vragen rond bijvoorbeeld je werk, relaties en je eigen levensmissie? Maak dan een afspraak  en reserveer een (telefonisch) consult voor 30 of 60 min.

Benedictijns Spel

 voor groepen

IMG_3519.JPG

 

Schuif aan met een groep om belangrijke kwesties te bespreken en de verbondenheid in de organisatie te vergroten.​ Het Benedictijns Spel geeft waardevolle inzichten en laat zien hoe je deze in de praktijk kan brengen. Graag nodig ik je uit om het spel te spelen op de werkplek, in de klas of je team.

Copyright Tafel van Benedictus.
Het trainingsprogramma kan ook op een kloosterlocatie  laten plaats-vinden. Eventuele locaties: de Oud- Katholieke kerk te Arnhem en Abdij Koningsoord in Oosterbeek. Of een locatie bij u in de buurt.

Geheugensteentje 

De deelnemer wordt uitgenodigd om een persoonlijk inzicht, opgedaan tijdens de spelsessie uit te drukken in een kleitablet.  

De gebakken geglazuurde kleitabletten worden in een vervolgbijeenkomst (één dagdeel) nabesproken. Dit is mogelijk bij een dagbijeenkomst, workshop of meerdaagse retraite.

 

Andere verwerkingsopdrachten zijn ook mogelijk.

Copyright Tafel van Benedictus.
Copyright Tafel van Benedictus.
  • Facebook Social Icon
  • LinkedIn Social Icon
  • Twitter Social Icon