top of page

Vruchtbare avonden op de D3rde Verdieping


Eindelijk weer een bericht van deze blog- en nieuwsbrief-schrijver! Er gebeurt zoveel dat er nauwelijks tijd is om ergens bij stil te staan. Maar nu toch echt even aandacht voor de laatste avond met de spelgroep van de D3rde Verdieping (voorheen Stadspastoraat) op het Rozet in Arnhem. Met een hele fijne groep mensen, waarbij de koek, kaas en wijn steeds spontaan op tafel kwam hebben we vijf avonden met elkaar het Benedictijns Spel gespeeld.

Mooie intense gesprekken waarbij aandachtig luisteren naar elkaar (obedientia) vanzelfsprekend leek en we onze levenswijsheid, geinspireerd door het spel, hebben kunnen delen. Tijdens de vierde bijeenkomst maakten we zelf een Benedictijnse kaart, zoals de orginele, dus een kleitablet, met sgrafittotechniek. Hierin kon je je persoonlijke leefregel of inzicht vormgeven. De resultaten waren prachtig en bijzonder, zeker na de begeleidende verhalen die we er gisteren bij vertelden. Deze kaart "vruchtbaar" is gemaakt door Anne.

We hebben elkaar daarna een Virtuskaart cadeau gegeven. Dankbaar voor zoveel vertrouwen, betrokkenheid en plezier!

Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

Kristine Ram

is coach

en de maker van het 

Benedictijns Spel.

Welkom op de website
van
Kristine Ram! 

 

bottom of page