top of page

Eindelijk voltooid!


Na zeven jaar aan mijn Benedictijns Spel gewerkt te hebben is het eindelijk klaar! Zeven jaar lezen, studeren en schrijven, ontwerpen en kleitabletten maken, vele gesprekken voeren met mensen uit allerlei beroepsgroepen, hulp en adviezen van vrienden en vriendinnen en familie, door vele kloosterbezoeken en inspirerende ontmoetingen en door jaren te werken met het spel met verschillende groepen en door de mogelijkheden die mij o.a. door de D3rde Verdieping zijn gegeven. Maar de meeste dank gaat uit naar mijn vriend Frank die alle kaarten, die eerst in een kleitablet zijn uitgevoerd, samen met mij grafisch heeft vormgegeven, en ook de boekjes die erbij horen en mij de laatste vier jaar onafgebroken heeft gesteund bij het maken en uitdenken van het spel. Met de laatste serie kaarten over Benedictijns leiderschap geef ik nu een workshop met een kring die maandelijks bij elkaar komt onder de naam: ' Tafel van Benedictus'. In januari ga ik hier weer mee verder. Voor nu ben ik vooral heel blij en trots en dankbaar en opgelucht dat dit is afgerond. De komende jaren wil ik er nog een handleiding bij gaan schrijven, hoe de methode te gebruiken in de praktijk. Want daar is het voor bedoeld; om gespeeld te worden!

Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

Kristine Ram

is coach

en de maker van het 

Benedictijns Spel.

Welkom op de website
van
Kristine Ram! 

 

bottom of page